Microsoft Outlook 2013

Az Outlook 2013 megvásárolható egyedileg vagy az Office, illetve Office 365 csomagban a Microsoft hivatalos oldaláról.

E-mail cím hozzáadása és a postafiók konfigurálása

1. A "fájl" menü "Információ" fülön válasszuk a "Fiók hozzáadása" opciót.

2. A megjelenő ablakban válasszuk a "Kézi beállítás" opciót, majd kattintsunk a "Tovább" gombra.

3. A következő lépésnél válasszuk a "POP vagy IMAP" opciót, és kattintsunk a "Tovább" gombra.

4. A megjelenő ablakban töltsük ki a mezőket a kapott adatainkkal. FONTOS: A Fiók típusa legyen IMAP, a be- és kimenő üzenetek kiszolgálója pedig mindkét esetben legyen mail.e-vista.hu. A bejelentkezési adatoknál a felhasználónév mindig a teljes e-mail cím. Miután minden adatot kitöltöttünk, kattintsunk a jobb oldalt lévő "További beállítások" gombra.

5. A felugró ablakban először válasszuk a "Kimenő üzenetek kiszolgálója" fület, majd pipáljuk be a checkboxot a képen látható módon. Adjuk meg a kapott e-mail címet és jelszót.

6. Ugyanebben az ablakban maradva váltsunk át a "Speciális" fülre. Itt állítsuk a Bejövő üzenetek kiszolgálóját 993-ra, míg a kimenő üzenetekét 587-re. Kattintsunk az "OK" gombra.

7. Ekkor elindul egy automatikus teszt, amit az Outlook indít. Ez készít egy e-mailt, amit elküld, illetve fogad, ezzel tesztelve a beállításaink helyességét. Ha mindkét pont előtt zöld pipát látunk, és az állapotuk KÉSZ-re vált, kattintsunk a Bezárás gombra.

8. Ezzel elkészültünk a levelezőprogram beállításaival, használhatjuk a programot. Ehhez kattintsunk a "Befejezés" gombra.

<< Vissza